maanantai 1. syyskuuta 2014

Pallolaukku on valmis!

Viikonlopun muuttohulinat ovat ohitse, jotenka sen kunniaksi ajattelin esitellä valmistuneen Virkkuri pallolaukkuni!




Kuvat kertoo enenemmän kuin tuhat sanaa, yksinkertainen vain on niin kaunista! Lankana työssä siis 12-säikeinen Liina-kalalanka, sekä käytetyn virkkuukoukun koko 1,75. Hihnat kassiin on saatu vanhasta vyöstä (hamsteroin hirveän kasan vanhoja kapeita nahkavöitä Fidasta sekä parilta muulta kirpputorilta). Ja laukun ohje siis tosiaan löytyy Molla Millsin ensimmäisestä Virkkuri kirjasta, nimellä "Pallolaukku" sivulta 232. Ja kuten kerroinkin jo aikaisemmin, sillä poikkeamalla ohjeesta, että virkkasin vahingossa yhden rivin liikaa palloja :P. No joka tapauksessa kassi on sitten hieman isompi mutta se ei ole itseäni haitannut :)







Vielä olisi ehkä tarkoitus ommella laukun reunaan jonkinnäköinen väripilkku, ehkä vinonauhasta tai muusta vastaavasta. Mutta sillä nyt ei ole kiire, kunhan löydän jostain oikean väristä nauhaa :)

Niin ja kuten triforce-laukunkin kohdalla, muidenkin työt kiinnostavat, joten Virkkuri pallolaukkuja löytyy ainakin näistä blogeista: Koukutettu sekä Puikkoillen, koukkuillen :)

4 kommenttia:

  1. On se vaan ihana! Just viikonloppuna päivitin omaani. On ollut sen verran kovassa käytössä, että toinen vyöstä tehdyistä hihnoista katkesi. Nakkasin samalla laukun pesuun ja kävin hamstraamssa vöitä lisää kirpparilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! Kyllä tääkin on ollu jo kovassa käytössä, saa nähdä kuinka kauan mulla hihnat kestävät :D

      Poista
  2. Hieno on! Hyvä Miia!:)
    t.se joka vain haaveilee käsitöistä..;)

    VastaaPoista